Fint renoverad 1:a vid Selma Lagerlöfs Torg

  • Renoverad 1:a i markplan med absolut närhet till Selma Lagerlöfs Torg. Området har blivit mycket populärt för sin charm och mysiga torg. Lägenheten har fått nytt kök med inbyggda spotlights i taket, integrerad diskmaskin, integrerad ugn och micro, rostfri kyl och frys, spishäll och fläkt. Snyggt mörkt kakel och en matchande kulör på bänken. Köket har också infällt ledljus som kan ge olika färger, en snygg touch på kvällen när det mörknar ute. Badrummet är också nyrenoverat och stambytt ca 1 år sedan med vitt kakel på vägg och ett mörkt klinkergolv, vita badrumsmöbler, dusch med vikbara väggar.
  • Nylagda golv som harmonierar fint med övriga färger i lägenheten. I hallen finns massor med förvaring i stora garderober med ljusa dörrar. Källarförråd.
  • Varmt välkomna !!

Ansvarig Mäklare

Martin Sundarp

Fastighetsmäklare

0790-232330

martin@signhome.se

Martin Sundarp

Allmän om området

fint välskött område med grönskande innergårdar.

Fakta

Bostadsfakta

Antal Rum
1 rum
Hustyp
Bostadsrätt
Boarea
36.5kvm
Månadsavgift
3 051 kr I avgiften ingår värme/vatten, p-plats, kabel-tv och bredband samt parkering.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Sägengatan 64
Förening
BRF Backa
Lägenhetsnummer
422
Postnummer
42258
Ort
HISINGS BACKA
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift som
3 051 kr I avgiften ingår värme/vatten, p-plats, kabel-tv och bredband samt parkering.

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
BRF Backa
Antal lägenheter
484
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
10
TV och bredband
TV/Internet: Kabel-TV levereras av ComHem, 8 favoriter och digitalbox ingår i avgiften. Bredband levereras av ComHem och Bredbandsbolaget. Fiberkabel är indraget i huset vilket innebär att hastigheten på bredbandet kan uppgå till 250 Mbit. Avtal tecknas separat av lägenhetsinnehavaren beroende på vilken hastighet som önskas.
Renoveringar utförda och planerade
Stabil HSB-förening med god ekonomi och välplanerat underhåll. Föreningen arbetar efter en 10-årig underhållsplan vilken uppdateras löpande. För detaljerad information om gjorda renoveringar se årsredovisning. 2011: Ombyggnad av lyftanordningen på samtliga markbehållare för att lättare kunna tömma soporna. Byte av cylindrar till markbehållarna och nya nycklar till medlemmarna. Reparation av vattenskador. Byte av cylindrar till markbehållarna och nya nycklar till medlemmarna. Reparation av vatten/sanitet/värme. Lås, nycklar och porttelefoner. Reparation av tvättstugeutrustning inkl. säkerhetskontroller och serviceavtal. 2012-2013: Ombyggnation av gårdar, filmning och byte av dagvattenledningar. 2012: Ombyggnation ventilation i lokalen i hus 14, ny cirkulationspump i hus 8 och i hus 5. Nytt expansionskärl i hus 5 samt reparation efter vattenskador. 2013: Reparation av tegelväggar på grund av att bitar av ytan släpper. Stängda soprum på Sägengatan har målats och hyrs nu ut till medlemmar med motorcykel. Stängda soprum i vissa hus har målats och hyrs nu ut till medlemmarna. 2015: Målning av staket på parkeringsdäck. Föreningen påbörjade stamrenovering som nu är klar. I samband med detta byttes samtliga cirkulationspumpar och expansionskärl. Ny torkutrustning är installerat i samtliga torkrum. 2019 färdigställdes arbete med att byta samtliga entrépartier och installera ett bokningssystem/passagesystem samt byte av samtliga cylindrar i allmänna utrymmen. Ingen avgiftsförändring för 2019 planerad. För mer information om ekonomi och renoveringar se årsredovisning samt föreningens hemsida.
Föreningens expedition ligger på Sägengatan 23. De har öppet måndagar kl. 18:00-19:30 (ojämna veckor) och nås på tfn. 031-52 25 54. Nya medlemmar får en kallelse om att kontakta ordföranden för en träff där det informeras om vad som gäller i föreningen.
Parkering
Parkering: Till varje lägenhet tillhör en parkeringsplats som ingår i avgiften och som följer med vid försäljning. Det finns dessutom gott om besöksparkeringar i området.
Allmänt om föreningen
HSB Backa består av 484 lägenheter. Fastigheterna Göteborg Backa 35:1-2 innehas med tomträtt och bebyggdes 1969-1970.

Driftkostnader

El
3 000 kr
Försäkring
1 250 kr
Total driftkostnad
ca 4 250 kr/år
Antal i hushållet
1

Kommunikation

Buss finns i närheten ca 20 min till city.

Byggnad

Byggnadsår
1969-1970
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Boarea
36.5 kvm
Antal rum
1

Parkering

Gästparkeringar finns i området.

Närservice

Affärscentrum 5 min promenad

Visa på karta - klicka här

Anmäl intresse

Genom att klicka på Kontakta mig godkänner du vår integritetspolicy.